Multumeste unui dascal

Da, chiar asa, hai sa multumim unui dascal! Hai sa ne amintim ca in afara frustrarilor sau nemultumirilor acumalate pe bancile scolii/facultatii a existat cel putin o persoana care la un moment dat ne-a ajutat, ne-a invatat ceva. Si noua ne-a folosit mai departe, ne-a inspirat sau cel putin ne-a placut. Si pentru acest simplu motiv e demn de stiut. Si de multumit.

La acest lucru s-a gandit si echipa 2 din Internship 2.0 in momentul in care a pus bazele unui proiect frumos si spun eu, folositor: „Dascali minunati, va multumim”. De ce folositor? Pentru ca, din experienta acumalata in urma discutiilor de la conferinte/workshop-uri, scoala a devenit ceva care nu-si mai gaseste rostul in prezent. Cu toate ca, paradoxal, rostul ei este amplificat chiar de prezent.

Stop! Haideti sa inlaturam gandurile negativiste si sa ne amintim si de acel lucru pozitiv care ne-a facut la un moment dat sa spunem „imi place!” sau „asa da” sau „mai vreau o ora de chimie” sau „dau mai departe la matematica” sau….Continua sirul, ai gasit ceva, nu-i asa?

Eu am multumit. Tu ii multumesti?

Advertisements
  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: