Prietenii muzicii

In seara asta, de la ora 19 (intrare libera):

Universitatea din Bucuresti continuă traditia concertelor „Prietenii muzicii” invitând toti iubitorii de muzică de calitate la Casa Universitarilor la un concert de jazz în interpretarea a trei tineri talentati: Mircea Mutulescu – voce, Ciprian Pop – chitară, Daniel Dumitrana – contrabass.

Ne place muzica buna, o ascultam acasa, in masina, la birou, vorbim despre ea cu prietenii, ne cumparam bilete la concerte si cate mai facem pentru a o savura cum stim noi mai bine.

Un moment special de savurat muzica de calitate il reprezinta si concertele “Prietenii muzicii” in care tineri talentati, aflati la inceputul carierei, se urca pe scena si dau tot ce au ei mai bun. Si tare fain canta, credeti-ma pe cuvant!

Haideti sa-i incurajam si sa ne bucuram impreuna de muzica de calitate! Eu merg, voi?

Concertul face parte din programul “Oportunitati la tine acasa” finantat de catre Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania si Exces Music. Proiectele din cadrul acestui program ofera interpretilor talentati sansa de a acumula experienta necesară unei cariere de succes, ajutandu-i, in acelasi timp, sa obtina un venit periodic din prestatiile artistice.

Sursa: aici

Advertisements

,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: