O femeie si sute de cai putere – se poate?

Care sunt primele 3 lucruri atribute la care va ganditi cand spunem „femeie”? Familie, moda, cariera, shopping…cam astea ar fi raspunsurile obisnuite pe care le-am primit intreband prietenii din jur. Dar ce-ar fi sa spunem „o femeie si sute de cai putere”? Iata o sintagma care ar uimi deopotriva vocile masculine si feminine. Nu o intalnim des, dar atunci cand apare nu putem decat sa spunem „Chapeau bas!”.

Cristina Ostrovanu este o femeie obisnuita la prima vedere, pentru care soferia, dupa cum afirma, este un „un mod de a merge la shopping si de a ma rupe de viata de familie”. Cristina are in schimb o mare pasiune: caii putere! Si este prima soferita care si-a inscris camionul (un frumos R 470) in concursul Cel mai frumos camion Scania.

Experienta ei in calitatea de sofer o puteti afla aici, eu va invit insa sa reflectam asupra unei singure intrebari: exista intr-adevar o lume a barbatilor si una a femeilor?

Castigatorul competitiei  il vom afla la inceputul lunii octombrie, pana atunci, daca va plac camioanele puternice, Scania Romania a pregatit o colectie pe masura pe site-ul concursului „Cel mai frumos camion Scania”.

Advertisements

,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: