Let’s talk about Redd’s and friendship

E dimineata…uuu…in alta viata…nu,nu 🙂

cele2domniteAburi de cafea cu zahar populeaza incaperea, tigara aprinsa, zace linistita in scrumiera. Laptopul pornit si ochii atintiti asupra blogurilor dragi. Asa s-a intamplat sa aflu de la Marie Jeanne de prima leapsa cu premii Redd’s.  In alta ordine de litere, blogeritele sunt invitate sa tasteze povesti frumoase despre prietenele lor. Cele mai frumoase 2 povestioare primesc cadou un mobilier de teresa foarte placut. Mai mult,

“Castigatoarele vor primi si cate un bax de 24 de beri in fiecare luna de vara pentru a avea asigurata buna dispozitie pe toata durata verii.”

Acestea fiind tastate…sa lasam firul povestii sa inceapa…

Doua domnite, o singura poveste

Demult, tare demult…doua domnite cu gandul la Fat Frumos, dara in lipsa cestuia, teseau de zor panza in care isi ocroteau sentimentele. Vorbele, cele ce demult isi pierdusera semnificarea, se lasau uitate in murmurul de sclipiri ale ochilor. Aproape de dansele, frunzele valsau  incet in culori vii, in culori pestrite pana cand se lasau pierdute in vantul care avea sa le dea rod din nou. In dansul frunzelor ce veneau si plecau, tesatura le deveni mai usoara si mai usoara pana cand panza prinse a se tese parca de una singura. Insa, vantul, cel datator de rod, aducea cu sine si vremuri grele cand firul alb disparea in prea mult rosu…si rosul nu era tocmai pe placul ambelor domnite. Dara panza cea di’mprejurul era de o asemenea frumusete ca rosul se contopea in zambetul alb si felurite modele stateau a prinde viata.

Vazand acestea, domnitele dorira sa dea panzei un nume, un nume asa de vrednic incat sa le poarte povestea mai departe si mai departe… Asa aparu incununata in zambete Panza Prieteniei. Iara cum frunzele isi schimba grabite vesmantul in cautarea altuia care sa le oglindeasca mai bine gingasia, asa si panza noastra nu-si mai gasea locul in lacasul timpului. Si-atuncea domnitele se pusera a cauta spre miazazi in miazanoapte coltul de lumina in care panza noastra sa prinda viata. Calea le fu lunga si drumul tare greu caci locul dorit trebui cautat intrinsele si asemenea lucru rareori se intampla a fi gasit.

Povestea spune ca domnitele nu s-au intristat, ba chiar au prins ceasta cautare ca fiind o proba in plus pentru dansele. Asa se face ca, dupa multe cautari, domnitele au deprins ca locul cel mult cautat este asa de simplu de gasit. Caci prietenia ce si-o poarta nu-si poate gasi un salas mai bun decat cela al sufletului. Si de atuncea’nainte domnitele au tesut cu mai mare bucurie panza noastra.

Si’amu de-ti trece pe cele hotare si de le veti zari,  bucuroase va vor povesti cum ca prietenia nu se poarta la vedere si cum ca ea n-are aseaman in fata timpului. Si’asa am incalecat pe-o sa si v-am povestit de domnita mea.

Acestea fiind spuse, umbla vorba prin blogosfera ca leapsa e musai sa mearga mai departe. Si pentru ca e vorba de Redd’s si de prietenie, leapsa va pleca la Cora, Roxana si Andreea.

Advertisements

,

 1. #1 by marie jeanne on June 11, 2009 - 14:43

  Buna draga mea, am o rugminte, linkul este gresit, te rog mult sa il schimbi cu cel corect, http://www.hotcity.ro/ce-ne-inconjoara/rubrica/blogosfera-feminina/prima-leapsa-cu-premii-de-la-redd's

  Merci mult 🙂

 2. #2 by Cristina on June 11, 2009 - 17:16

  @ Marie Jeanne,

  Fapta eronata fu indreptata 😉

 3. #3 by pygmalionavatar on June 22, 2009 - 10:38

  Nu mica mi-a fost minunea cand am citit acum postul tau si am vazut ca mi-ai trimis o leapsa cat mine de mare…probabil ca e deja prea tarziu sa raspund, sa postez ceva pe tema asta, asa ca am scapat!:d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: