Olimpiadele Comunicarii: leapsa cu poveste

Anul trecut am participat la Olimpiadele Comunicarii. Eram 5 oameni entuziasmati, optimisti, pusi pe treaba si foarte diferiti. Din nefericire, diverisitatea caracterelor, considerata de unii a fi un punct forte, pe noi nu ne-a ajutat sa trecem de preselectii. Insa, atat cat am putut cunoaste atunci din Olimpiadele Comunicarii a fost suficient sa ma pun azi pe tastat si sa insir cu nostalgie gandurile de demult. Caci pentru mine OC sunt o poveste frumoasa. Care, ca orice alta poveste are etapele-i caracteristice:

se ia feciorul de imparat, tradus in expresii tipic liceene a fi necopt sau neinitiat, se trece prin diferite probe intermediare care ii scot la iveala talente pana acum nedescoperite, primeste ajutorul personajelor auxiliare pentru depasirea obstacolelor si este pus fata in fata cu proba finala pe care firul povestii spune ca o va depasi numai prin curaj,istetime, perseverenta si intelepciune.

Participantii la OC urmeaza firul povestii, insa „imparatia” nu este mereu a celor mai buni ci a celor care stiu cel mai bine sa-si administreze punctele forte si punctele slabe in si cu echipa din care fac parte. Dar asta este povestea mea, povestea zilei de azi  si probabil povestea careia voi continua sa-i imbogatesc contururile pana pe 22 mai. Caci anul asta povestea mea se scrie din spatele scenei, din echipa de organizare. Dar gata cu tastatul… caci mai au si altii povestea lor de spus. Tocmai din acest motiv continui leapsa Corei si va invit la o noua provocare:

Deschideti cu grija sertarele mintii, scoateti de acolo toate conferintele la care v-ati pierdut timpul si haideti sa participam la unele cu adevarat misto, demne de Olimpiadele Comunicarii. Acestea fiind tastate, rogu-va deci a raspunde la cele ce urmeaza:

1. Care sunt subiectele pe care te-ai saturat sa le tot auzi  la conferinte ?

2. Ce subiecte ai fi interesat sa auzi la conferintele OC ?

Leapsa continua si ea firul…online-ului si merge la:

Echipa RG&B Lab , Blogul Viselor , Echipa Brain Pie , Numai Eu, R. , Echipa Tease PR , Popcorn Blog , Oana , Echipa 10 minute, Calliopesthought’s Blog , Shifted- blues , Vlasceanu Bianca , Echipa REDIM , Grasshopper- dintr-o saritura , Scriu(si)maine , Hoinaru , Just my imagination , ioanADoroftea , Catalin Vieru , PRchers , Marian Banica

Ehei si precum zice blogosfera, leapsa merge mai departe catre cine mai doreste si cine mai pofteste. Multa bafta participantilor in rezolvarea campaniilor si…sa ne vedem voiosi la preselectii!

Advertisements

,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: