Vreau sa ma gasesc

Exista momente de impasuri si in mod cert asta este unul dintre ele. Vreau sa ma gasesc pentru ca nu stiu daca  „sa ma regasesc” este in totalitate ceea ce caut. Sunt momente cand, mai grav decat faptul ca nu stii ce anume vrei, este faptul ca nu stii unde te afli. Nu-ti gasesti coordonatele prezentului pentru a putea sa te legi de cele ale viitorului. Nu stiu ce vreau. Acum jumatate de an ma resemnasem cu ideea ca stiu ce ar trebui sa vreau. Insa, astazi, pusa fata in fata cu rezultatul concret, se pare ca nu ma regasesc in  el. Si poate pofta vine mancand, insa mie imi lipseste pofta de a incepe sa mananc. Si nu simt nici macar inceputul pasiunii de a face un lucru. Nu ma gasesc pentru ca nu stiu ce vreau. Nu ma gasesc pentru ca nu stiu unde sunt. Nu ma gasesc…pentru ca nu stiu cine sunt. Vreau sa ma gasesc.

Later edit: „Vreau sa ma gasesc” este un post simplu pentru ca este cunoscut de catre toti. Este un post greu in momentul in care apare exigenta solutiilor. Si pentru ca de la Roxana citire a aparut exigenta, iaca si solutiile gasite:

1. Se ia una bucata de ciocolata buna…si se epuizeaza in vazul lumii ca si cum nu te-ar vedea nimeni

2. Se trage aer adanc in piept si se paseste apasat pentru a se simti taria asfaltului de sub picioare

3. Se arunca ochii in jur si se deschide telefonul. Se constata: time management si time is money si noi ne gandim la filozofii in vant? Pune, fata draga, mana pe tasta si scrie ceva sexy. Gandeste ceva sexy. Si te vei simti sexy!

4. …pentru ca locul potrivit e numai al nostru, meseria e a lor 😉

  1. #1 by June on April 22, 2009 - 13:33

    Indraznesc sa afirm aici la tine ca simt la fel. Sunt confuza si ma caut cu infrigurare, dar nu ma gasesc, nici prin mine, nici prin altii…
    Iarta-ma daca te-am deranjat cu comentariul meu.

  2. #2 by Cristina on June 18, 2009 - 09:06

    @ June,

    Solutiile le vei gasi numai in tine si nu stand frumos si analizand ce si cum si de ce ci pur si simplu fixandu-ti niste obiective realizabile. In privinta comentariului, esti poftita oricand doresti 😉

Leave a comment