Adrevolution4-concluzii

Saptamana asta cei carora le e drag domeniul comunicarii sau cei care pur si simplu au avut ceva de spus, de intrebat sau de aflat au avut ocazia sa asiste la conferintele din cadru Adrevolution 4.  Iata-ma astazi la ultima zi de conferinte cu temele innovative in Romania si innovative abroad. Dat fiind faptul ca e ultima zi, voi incerca sa merg spre o concluzie.

In primul rand, in ceea ce priveste conferintele sau mai bine spus temele propuse spre discutie, consider ca au reprezentat puncte majore de interes pentru oricine care are sau vrea sa aiba legatura cu publicitatea. Am putut afla lucruri noi si, mai important, pareri avizate din partea unor oameni implicati efectiv in acest domeniu. Sfatul meu pentru voi? Lasa-ti scoala deoparte, incuiati frumos teoria plictisitoare acumulta in mod constrans si obligatoriu si haide-ti la cat mai multe conferinte de acest gen!

In ceea ce priveste invitatii, cu mic cu mare, fiecare a furnizat informatii utile. Pareri diferite sau complementare dar cu rezonanta pentru curiozitatile si nedumeririle celor prezenti. Oameni de comunicare, oameni care “lucrau” pana si in timpul conferintei.

In ceea ce priveste organizarea evenimentului, au fost si plusuri si minusuri pe care sper ca formularul de feedback sa le rezolve in  timp…util:). Nu are rost sa incepem a enumera sau a pune accentul numai pe punctele in minus. E bine cum a fost si sper sa fie foarte bine editiile urmatoare.

Acestea fiind tastate, fug repede la conferinta care deja da semne de incepere. Pana data viitoare numai bine!

Advertisements

,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: