Iarnaroc 2 de Dragobete

Dragii mei cititori, dacă ziua Dragobetelui dobândeşte an de an o însemnătate deosebită pentru voi, dacă aveţi fluturaşi care vă chinuie frumos fiinţa, dacă sunteţi în pană de inspiraţie pentru alegerea unui cadou sau dacă pur şi simplu vă plac lucrurile handmade şi ceaiul cald servit în atmosfera boemă a unei ceainării, Iarnaroc 2 este locul pe care îl cautaţi.

Ce este Iarnaroc? Un festival de creaţie handmade, o expoziţie cu vânzare ce îşi propune să aducă la un singur loc, sub un singur acoperis, acela al ceainăriei Serendipity, artişti locali, artizani handmade şi iubitori de lucruri mici şi speciale, facute cu multă-multă atenţie pentru detaliu.

Când? Dumincă, 22 februarie, între orele 10-18

Unde? Ceainăria Serendipity, zona Grădina Icoanei, mai precis str. Dumbrava Roşie nr 12.

De ce tocmai acest loc? Pentru că se spune că pe Dumbrava Roşie primăvara păşeşte întâia dată când poposeşte în oraş! Ascuns între ziduri cu iederă vei descoperi un loc special, complet rupt de tumultul cotidian, un loc ce se arată doar celor pregătiţi să viseze!

Condiţia de intrare? Pentru a vedea expoziţia cu vânzare trebuie să plăteşti o sumă de 10ron în schimbul căreia vei primi un ceai gustos din partea casei şi vei avea  posibilitatea să participi la tombolă  pentru câştigarea unui ceainic.

Dacă v-au plăcut cele citite, haideţi să ne bucurăm cu drag de expoziţia de obiecte handmade şi să socializăm împreună la un ceai fierbinte în aşteptarea primăverii!

Advertisements

, ,

  1. #1 by pygmalionavatar on February 21, 2009 - 12:15

    Daca nu as fi racita cobza…as veni cu siguranta sa socializam la un ceai fierbinte:p. Mai ales pentru cum ai prezentat tu lucrurile;)). Insa astept cu nerabdare sa scrii despre ce s-a intamplat acolo. Have a lot of fun!:-*

  2. #2 by Cristina on February 21, 2009 - 13:13

    @ Ely,
    Tare bucuroasa as fi fost dk ai fi putut veni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: