Esti student? Click aici

Salutare, salutare! Hm, tare bine mai e să stai liniștit cu laptopul în brațe, cu sesiunea încheiată, examene cu restanțe lipsă și câteva zile în care lipsește cu desăvârșire noțiunea de „deadline”. Și cum toate lucrurile enumerate au cunoscut desăvârșirea în minutul a priori însemnării de față, site-urile au început să se deschidă în fața cunoașterii, informația să se contureze în jurul unor noi deadline-uri și noutățile să înceapă a se scrie cu drag în rândurile care urmează:

  • PR Progress dă de știre că Prime România organizează Congresul Național al Studenților la Comunicare care va avea ca temă Media digitală- un imperativ al comunicării contemporane. În perioada 2-4 aprilie vor avea loc diferite conferințe, workshop-uri și studii de caz cu scopul de a contura cât mai bine, atât practic cât și teoretic, domeniul abordat.
  • Facultatea de Comunicare și Relații Publice a dat startul la concursul pentru bursele Erasmus. Așa că, dacă ești fcrp-ist, integralist, cu note mari, cu ceva mulți bănuți strânși la ciorap și dacă simți că te-ar coafa Belgia, Germania, Turcia, Spania sau Italia, pune-ți dosarul la punct (CV, adeverință cu mediile pe anii de studiu încheiați, scrisoare de motivație) și depune-l la cancelaria FCRP în data de 5 martie 2009 între orele 15:00 și 16:00.

Acestea fiind tastate, să ne vedem cu bine la Congresul Național al Studenților la Comunicare și multă înțelepciune în decizie celor care își vor încerca norocul la concursul pentru bursele Erasmus.

Advertisements

, , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: